ŽENE KOJE DOLAZE: Mladu Vodičanku Andreu Vodanović nagradila mreža poslovnih žena

Mreža poslovnih žena okupljenih u klub Women in Adria danas je u Zagrebu na konferenciji za razvoj ženskog liderskog potencijala objavila pobjednice natječaja ‘Future leaders’. Riječ je o projektu koji nastoji promovirati buduće liderice u pojedinim industrijama s ciljem povećanja njihove vidljivosti u poslovnom sektoru i izgradnji osobnog brenda, izgradnje baze žena koje će u budućnosti biti spremne za vodeće pozicije i inspiracije mlađim ženama.

Među ‘ženama koje dolaze’ našla se i mlada Vodičanka Andrea Vodanović koja je pobjedu odnijela u kategoriji javni sektor. Andrea već nekoliko godina radi kao asistentica zastupnice Ivane Maletić u Europskom parlamentu, a prošle godine izabrana je za glavnu tajnicu Mladeži Europske pučke stranke.

Nagrada ‘Future leaders’ dodjeljuje se, naime, u deset kategorija: bankarstvo, investicije&osiguranje, javni sektor, znanost, tehnologija, consulting, turizam, ljudski resursi, mediji i novinarstvo, trgovina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.