Žene rođene u ova tri horoskopska znaka vjerojatno će vrlo kasno postati majke

Kad je riječ o planiranju obitelji, odluka je krajnje individualna. Međutim, postoje neki horoskopski znakovi kod kojih se, prema njihovim zvjezdanim karakteristikama, može naslutiti da će se za majčinstvo odlučiti u kasnijoj životnoj dobi.

Strijelac

Osobe rođene u znaku Strijelca vole te uživaju u pustolovinama i jako im je teško vezati se za nekoga. Ako se i mogu vidjeti s nekim partnerom ‘za sva vremena’, to će se jako rijetko ostvariti. Osobito žene moraju puno isprobavati kako bi se ‘iživjele’ prije nego se vežu za nekoga, odnosno prije nego uopće mogu pomisliti da postanu majke.

Rak

Račice su vrlo romantične dušice, ali i osobe koje vrlo racionalno razmišljaju. Njihov razum stalno odlaže trenutak za majčinstvo – čak i kad teoretski nema razloga za to.

Škorpion

Škorpionke su znatiželjne i strastvene. Nikako se ne mogu primiriti i skrasiti. Svejedno je li riječ o putovanjima, ljubavi ili nekom ludom vikendu, Škorpionke uvijek trebaju imati osjećaj slobode i spontanosti. Tek u kasnijoj dobi su spremne odreći se toga zbog djeteta, piše portal miss7.

(Foto: Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.