Ljepše polovice hrvatskog košarkaškog uspjeha: Košarkaši su u Riju, a one bdiju

Na Olimpijskim igrama u Riju naši košarkaši nižu uspjehe, a paralelno s tim i njihove djevojke i supruge sve više dolaze pod povećalo javnosti. Znamo da postoji stereotip da nogometaši dolaze u paru s manekenkama, no s košarkašima nije tako. Naime, njihove odabranice grade vlastite karijere u novinarstvu i ekonomiji i u tome su vrlo uspješne ili su se pak posve posvetile obitelji.

Ljubav i na daljinu

Roko Leni Ukić sa suprugom Tamarom u braku je niz godina, a imaju devetogodišnju Saru i četverogodišnjeg Luku. Tamara se posvetila brizi za obitelj, a Roka prati u svakomnovom gradu gdje dobije klupski premještaj. Iako se medijski ne eksponira, ne propušta suprugove utakmice. Kada pronađe slobodnog vremena, Tamara se voli baviti fotografijom, a završila je i nekoliko takvih tečajeva., piše Večernji list.

Dario Šarić već četiri godine ljubi studenticu ekonomije Karlu Pušeljić. Upoznali su se u Vodicama, međutim, Karla ga ne prati na svaku utakmicu jer joj je primarno završiti fakultet, s čim se slaže i Dario. Košarkaš je priznao da su ga na njoj privukli izgled, komunikativnost, inteligencija i damsko ponašanje, a u vezi se odlično slažu i velika su si podrška.

Prijateljstvo s tribina

Miro Bilan dvije je godine u braku s novinarkom Nevenom Bilan. Sa Šibenčankom, koja je ujedno i velika zaljubljenica u modu, vjenčao se na Sejšelima, a par slobodno vrijeme najradije provodi na putovanjima pa su nedavno posjetili grčki otok Rodos. Budući da Bilan igra u Cedeviti, Nevena ga prati na gotovo svakoj domaćoj utakmici. Osim Bilana, podršku s tribina ima i Cedevitin Luka Babić, čiji su najvjerniji navijači supruga Barbara i sin Vito. Lijepa Barbara 23-godišnja je studentica novinarstva, a prije godinu i pol postali su roditelji malenog Vite. Par se nedavno vjenčao, a zajedno žive u Zagrebu. Budući da su im jače polovice suigrači u Cedeviti, novinarke Nevena i Barbara druže se i nakon košarkaških utakmica te su privatno vrlo dobre prijateljice.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.