Maja putuje u Kinu: Na izboru za Miss svijeta pokušat će očarati žiri pjesmom

MISS Hrvatske Maja Spahija u petak putuje u Kinu na izbor za Miss svijeta, a za to se intenzivno priprema otkako je prije pet mjeseci ponijela krunu. Najviše pažnje posvetila je talent točki.

“Pjevam već neko vrijeme u katedralnom zboru Laudantes u Šibenik. Za ovu točku me pripremala Helena Bastić, odlučile smo se za pjesmu ‘Hallelujah’ Leonarda Cohena, mi smo je provukli kroz izvedbu Alexandre Burke koja je sudjelovala u ‘X Factoru’. Pjesma je dosta dinamična i ja se nadam da ću iznijeti svaku emociju i poruku koju ona nosi”, ispričala je Maja za Index.

Osim toga, redovito je vježbala u sportskom centru kako bi na izboru zabljesnula u top formi. Iako joj je dan bio ispunjen obvezama, kaže da joj se život nije mnogo promijenio otkako je postala Miss.

“Moj privatni život je ostao isti, radim isti posao koji sam i dotad radila, jedino posljednjih mjesec dana nisam imala mnogo vremena zbog priprema. Čim završi ovo putovanje, vraćam se svojoj struci. Ne zaustavljaju me ni u gradu baš, najviše djeca i to mi je drago jer se oduševe i fotkaju se sa mnom, a meni je srce kao kuća”, rekla nam je uz smijeh.

Posljednje dane prije odlaska u Kinu s njom u Zagrebu provode otac Ivan, sestra Iva i brat Ivica.

“Obitelj mi je velika podrška u svemu, neizmjerno sam im zahvalna za sve što su mi omogućili tijekom priprema, ne samo moralnu podršku, nego su mi pomogli organizirati i humanitarni koncert, koji je ispao stvarno super”, ispričala je.

Čim stigne u Kinu počinju snimanja, vježbanje i pripreme za izbor, no imat će nekoliko slobodnih dana za obilazak zemlje, što jedva čeka. S ostalim sudionicama već je stupila u kontakt te se dopisuju posljednjih tjedana pa jedva čeka da ih upozna uživo.

Njena prethodnica Antonija Gogić ističe da je dolazak na svjetski izbor jako težak, jer je ondje stotinjak djevojaka, od kojih su sve prekrasne i pametne.

“Maji bih savjetovala da ostane takva kakva jest, jer je uistinu prekrasna i pametna. Neka bude ono što jest i pokaže im kakve su Hrvatice”, rekla je.

Maja će na izboru zabljesnuti u crvenoj haljini, koju je dizajnerica Kristina Burja opisala kao veoma dramatičnu.

“Htjeli smo da Miss Hrvatske zablista i bude stvarno upečatljiva. Izabrali smo crvenu boju zbog zemlje u kojoj se natjecanje održava, ali i zato što laska Majinoj boji kose. Ima naglašen struk i gornji dio, dok je donji jako raskošan. Nitko joj neće moći doći blizu, dok prolazi oko nje će morati biti mnogo mjesta, druge missice će biti udaljenje od nje pa će biti u prvom planu”, rekla je Burja.

Za aukciju na dobrotvornom balu Maja će ponijeti crvenu maramu i kravatu u istoj boji, protkanu zlatnim nitima, jednu od najskupljih na svijetu.

izvor:index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.