Maja Spahija uvrštena među 100 najljepših žena na svijetu

Šibenčanka Maja Spahija, Miss Hrvatske za 2015.godinu, na internet stranici The Most Beautiful Women in the World uvrštena je među sto najljepših žena na svijetu.

– Veseli me što su me uvrstili na ovu prestižnu stranicu, jer sam ušla u društvo brojnih ljepotica iz svijeta mode, sa svih kontinenata. Svako priznanje godi, a pogotovo kad dolazi od ljudi koji desetljećima prati svijet modela – komentirala je za Slobodnu Dalmaciju.

Njezin se život u protekloj godini dana potpuno promijenio, a ona se pokazala kao dosta netipična misica koja nije bila prvenstveno usmjerena na vlastiti izgled i promociju, nego se zdušno uključivala u brojne humanitarne projekte, terapijske aranžmane kojima se pomagalo štićenicima centra Šubićevac, a vještom se iskazala i u – popravljanju kartinga.

Krunu je prije nekoliko dana predala nasljednici, Miss Istarske županije.

Veselilo me što se izbor održavao u mom rodnom Šibeniku, a novoj misici sam savjetovala da ostane ista i da se što više otvori humanitarnim akcijama. Svim curama koje se žele natjecati na izborima ljepote poručujem da je za ljepotu važna unutarnja ljepota i mir, jer samo zadovoljna žena može biti i lijepa žena – veli Maja.

miss hrvatske za miss svijeta 170616 9

Maja je kao članica žirija sudjelovala i izboru Miss mama u Šibeniku, a svoju tijaru misice zamijenila je, ni više ni manje, nego – kacigom.

– Dobila sam posao u “Jollyju”, trenutno pratimo izgradnju novog hotela u Vodicama, stalno smo u nadzoru i obilasku gradilišta i veseli me što moja struka arhitektonskog tehničara i dizajnera interijera dobiva nadogradnju u praksi – rezimira vrijedna ljepotica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.