Donosimo čitavi program

Martinsku za vikend ‘okupira’ Nox festival. Nastupa 30 izvođača

Ljetno izdanje šibenskog Nox festivala počinje u petak na Martinskoj te će tijekom vikenda okupiti 30 DJ-eva s četiri kontinenta.

Festival će otvoriti pripadnik RatCat kolektiva Beepolar iz Komiže u 16 sati na Taraca Stageu koji je uređen za dnevni đir, a nakon Beepolara na pozornicu će sarajevski duo After Affair. Do šest sati ujutro, kada Taraca Stage zatvara, na DJ pultu izmjenjivat će se prvog dana festivala i Outcome, Marina Karamarko, Alex Ranerro te Nick Jelly i Foxy.

Od 22 sata program paralelno kreće i na Main Stageu, a otvorit će ga Bakula, DJ i vođa RatCat kolektiva koji je među organizatorima Nox Festivala. U ponoć Main Stage preuzima Joris Biesmans, a dva sata kasnije DJ pult zauzimaju headlineri Red Axes, a u pet sati ujutro pozornicu prepuštaju brazilskoj dami s berlinskom adresom TERR, koja je u Šibeniku je nastupila zimus u Tunelu.

TERR zatvara Main Stage u sedam sati ujutro kada publika seli na After Party Stage gdje će nastupati mostarski duo Roof AW i sarajevski DJ Forniva.

Drugog dana festivala Taraca Stage otvara šibenski DJ Santiago Batacosta koji štafetu predaje beogradskoj Dee. Prije ponoći za pultom će zasvirati još i Mario Vlaić b2b NiceHell što je pseudonim Tonka Mikulandre, još jednog organizatora Nox Festivala i DJ-a, a od 23 sata stage preuzima šibenska uzdanica RatCat kolektiva Lawrence Klein. Oko jedan sat iza ponoći na Taraca Stage dolazi beogradski Coeus. Do jutra će za zabavu biti zaduženi Santiago Garcia i Kadosh.

Main stage drugoga dana festivala od 22 sata otvara splitski DJ Jock koji će zagrijati publiku za headlinere Juan Atkinsa i Kenny Larkina.

Nakon američkog dvojca pult preuzima najpoznatiji hrvatski DJ Petar Dundov, koji će vladati Main Stageom do 7 sati ujutro.

Trećeg dana festivala, After Party Stageom kormilarit će Sergej Snooze, Chuby i Butters, a njihov program trajat će dok traje. Ponedjeljak je u Hrvatskoj nacionalni praznik, tako će zabava potrajati dok god bude partijanera raspoloženih za ples. Tijekom petka i subote, valja dodati, u popodnevnim će satima na Taraca Stageu nastupiti i pobjednici Nox Talent natječaja što znači da se glazba na Nox Festivalu praktički neće ni gasiti.

– Da bi sva tri stagea ljubiteljima dobre glazbe mogla ponuditi ono najbolje od svjetla i zvuka, brinut će pouzdana Mediteran Produkcija, a sve ono operativno bitno na festivalskoj lokaciji povjereno je iskusnom Pozitivnom Ritmu, tvrtki iza koje su godine uspješne organizacije brojnih evenata i festivala. Nox Festival ima i kamp koji otvara već u četvrtak, 01. kolovoza u 10 sati i otvoren je sve do ponedjeljka, 05. kolovoza popodne. Vlasnici festivalske narukvice koristit će ga besplatno, a jedno što su dužni je podmiriti trošak boravišne pristojbe – 10 kuna dnevno. Kamp je robinzonskog tipa što znači da korisnici imaju tuševe, WC, čuvara, ali i 24 satnu ugostiteljsku ponudu na obližnjem Taraca Stageu. Do festivalske lokacije dnevno po cijeni od 10 kuna u jednom pravcu vozi brod iz Šibenika, a tijekom noći publici su na raspolaganju i brzi gliseri koji će bez prekida cirkulirati između Šibenika i Martinske (25 kuna po osobi). Iz zračnih luka u Splitu i Zadru svakodnevno prema Šibeniku vozi autobus, posebna linija, a do festivalske lokacije brzo se iz Šibenika može doći i automobilom- poručili su organizatori.

Inače ulaznice možete kupiti po cijeni od 190 kuna (230 na ulazu) za sva tri dana ili dnevne po 120 kuna odnosno 150 na ulazu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.