Mokre morske radosti Jelene Rozge u makarskoj diskoteci Petar Pan oznojit će fanove

Popularna Jelena Rozga svoj najnoviji hit “Nasljednik” prvi će put javno izvesti sutra u Makarskoj, a to će njezine obožavatelje baciti u trans. Slavnoj Splićanki ove je godine pripala čast da ovim svojim showom otvori koncertnu sezonu najpopularnije diskoteke u Dalmaciji – kluba Petra Pan u Makarskoj, a iste večeri pridružit će joj se njezina, mlađoj publici itekako poznata, kolegica Milica Todorović.
Ova jedina open air diskoteka na Jadranu do sada je ugostila najveće zvijezde iz regije pa ne čudi da se termini koncerata znaju već krajem ljeta za iduću godinu. Jer kad u Makarskoj nastane gužva, svi se guraju u Petar Pan. Odgovor na pitanje zašto – ne treba dugo tražiti; od Severine, Jelene Rozge i Lepe Brene do Zdravka Čolića, Željka Joksimovića, Olivera i Miše Kovača, nema tko tamo ne nastupa i redovno izazove kaos na klupskim blagajnama.
– Ovaj klub i njegova publika imaju posebno značenje u mom srcu i svaki novi nastup koji tamo dogovaram za mene je nalet adrenalina. Već se mnogi, kako čujem, raspituju kakav ih show sutra očekuje, a ja samo mogu kazati da smo se moj bend i ja pripremili za još jednu ludu noć.
rozga1
Nakon Rozgine uvertire u najluđu koncertnu sezonu na Jadranu, u raspojasanom klubu koji domaćim i stranim gostima predstavlja hram ljetnih morskih, radosti nastupit će ove godine, svaki treći dan, do sredine kolovoza, mnoga popularna pjevačka imena iz cijele regije – Saša Matić, Sandra Afrika i Relja Popović iz Elitnih odreda, Miligram, Aca Lukas, Severina, Rada Manojlović, Mile Kitić i Petar Grašo.
Video spot za pjesmu “Nasljednik” možete pogledati na slijedećem linku:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.