Na koncert došao ravno iz zatvora: ‘Svi vinogradari bi propali da Grdović ne pije’

“Evo mene, ljudi moji, doša sam vam – iz zatvora!” Ovim riječima Mladen Grdović u subotu navečer obratio se tisućama okupljenih u Tijarici pravdajući neznatno kašnjenje s početkom koncerta.

– Došao sam direktno iz zatvora, zato se ispričavam što malo kasnim. Lijepo je biti i u zatvoru. Daju ti sendvič – nastavio je.

– A bevandu? – stiglo je pitanje iz publike.

– Ma kakvu bevandu. Svi bi vinogradari propali da Grdović ne pije bevandu – nastavio je Grdović razgovor s publikom, a nakon što je s “crvenim ferarijem” užgao atmosferu, naročito kod ženskog dijela publike, nastavio je:

– Kad me ne zatvore za bevandu onda me zatvore za drugo. Na kraju će me zatvoriti kad režem masline.

Mladen Grdović bio je u subotu navečer glavna zvijezda 13. izdanja tijaričke manifestacije “Dani komina, pure i bronzina”. Za oko 5.000 posjetitelja održao je koncert koji će se, sigurno je, dugo pamtiti.

Ne samo zato što je to bio prvi Grdovićev koncert poslije još jednog pritvaranja zbog navodnog obiteljskog nasilja već što je popularni pjevač doslovno rasturao. Zapalio je Tijaricu, Tijaričane i njihove goste. Gotovo tri sata nije ispuštao mikrofon.

Podsjetimo, Grdović je dvije noći prethodno proveo u bolnici na psihijatriji, a bio je i priveden zbog fizičkog sukoba sa suprugom Brankicom.

izvor:SD

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.