Najpoznatiji brk Hrvatske ušao u BB kuću: Žigo došao sa stadom ovaca

Da je Big Brother ponekad i blagonaklon prema gledateljima, ako već nije prema stanarima, dokazao je sinoć kada je u Big Brother kuću doveo, ni manje, ni više, nego najpoznatijeg brka Lučana, Gorana Žigu! Budući da su gledatelji tražili da Žigo uđe u Kuću, Big Brother im je uslišio želju te je simpatični Žigo došao ne bi li razveselio stanare u ‘fear factor’ tjednu, koji nekima ne pada baš lako. No, da stvar bude bolja, Žigo je u Kuću ušao i sa šest živih janjaca! Budući da je Žigo pastir to je bio jedini način da napusti svoje stado u Lučanima.

zigo

zigo1

Žigo je simpatije gledatelja osvojio u dokumentarnoj sapunici ‘Ljubav je na selu’, a poziv Big Brothera prihvatio je kada je čuo da su ga gledatelji tražili da dođe. ‘Došao sam ih malo razveseliti i napraviti feštu da im bude lakše toliko izdržati bez slobode’, otkrio je Žigo koji će u Big Brother kući ostati dva dana.

Hoće li stanarima biti lakše prebroditi tjedan ‘pakla’ uz simpatičnog farmera i njegovo stado, gledatelji će vidjeti već večeras od 22.40 sati, na RTL-u!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.