Ozbiljno će vas raznježiti ova snimka njemačkog ovčara koji ušuškava svog malog vlasnika u krevet

Vrijeme odlaska u krevet za svakog je mališana jako bitno. To je vrijeme koje provode sa svojim najmilijima u igri, čitanju slikovnica, maženju. Ali ovaj dečko ima posebnog prijatelja koji mu uljepšava trenutke prije spavanja. Riječ je o psu, njemačkom ovčaru, koji poput najbrižnijeg roditelja zajedno s njime pospremi igračke, pomoli se, ušuška ga u krevet, bude uz njega dok on čita slikovnicu, zatim se pomazi s njime te na kraju cijele priče ugasi svjetlo prije nego što napusti dječju sobu.

U ovom videu koji je snimila Linda Gonzales iz Kalifornije, majka dječaka, prikazana je nevjerojatna povezanost psa i dječaka.

Gonzalez je usvojila njemačkog ovčara Barona kada je bio samo štene i otada ga je podučila brojnim trikovima, između ostalog i kako da pomaže u kućanskim poslovima. No, svakako najljepše u cijeloj priči jest koliko je pas brižan prema ovom mališanu.

izvor:telegram.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.