Pažnja, spoiler: Napokon otkriveno vraća li se Jon Snow

NAKON višemjesečnog “mučenja”, fanovi Igre prijestolja napokon su saznali sudbinu neprežaljenog Jona Snowa, koji je nasmrt izboden u pobuni dijela Noćne straže u posljednjem nastavku prošle sezone.

>> Oprez, spoileri! <<

 

 

 

 

 

 

 

Baš kao što su se fanovi nadali, čini se da ćemo Jona Snowa gledati i u nastavku popularne serije. Samo dva nastavka bila su dovoljna da se neprežaljeni lik vrati među žive, a za to se, kao što se i očekivalo, pobrinula Melisandre.

U novom nastavku Ser Davos Seaworth moli Crvenu ženu da oživi Jona, no taj postupak teče mnogo teže od očekivanog. Melisandre je izgubila dobar dio svoje vjere od vremena kada je samouvjereno dala spaliti Shireen, voljenu kći Stannisa Barretheona, stoga se u prvi mah čini da ništa od njenih čarolija neće djelovati na mrtvog Snowa.

“Sve u što sam vjerovala, velika pobjeda koju sam vidjela u vatri, sve je bila laž. Imao si pravo svo vrijeme, gospodar vatre mi se nikada nije obratio”, rekla je slomljena Melisandre prije no što je digla ruke od Jona.

No, u obratu koji su fanovi priželjkivali, kada su svi osim njegova strahovuka napustili prostoriju Snow je ipak – otvorio oči.

izvor:index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.