Povijesni debakl u kvizu ‘Potjera: ‘Ovo je sve bilo jadno i točka’

U HRT-ovom kvizu ‘Potjera’ u epizodi u srijedu navečer dogodio se pravi debakl i postavio se negativan rekord. Naime, natjecatelji, ali i ‘lovac’ Dean Kotiga, odgovorili su na najmanje pitanja u povijesti kviza koji se prikazuje od listopada 2013. godine.

Naime, do drugog dijela natjecanja doguralo je samo dvoje natjecatelja koji su imalidvije minute da točno odgovore na što više pitanja ne bi li posao otežali lovcu.

No dva finalista točno su odgovorili samo na tri pitanja.

Kada je došao red na ‘lovca’, Deana Kotigu, očekivalo se da će lako i brzo prestići dvojac, no u zadane dvije minute, i Dean je uspio odgovoriti točno na tri pitanja, što se do sada nikada nije dogodilo.

– Ovo je sve jadno i točka – zaključio je na kraju natjecanja Kotiga.

Iako s mizernim brojem točnih odgovora, finalisti su kući uspjeli odnijeti 38.500 kuna, jer su imali dva boda prednosti.

Usporedbe radi, u jučerašnjoj ‘Potjeri’, natjecatelji su točno odgovorili na 9 pitanja u dvije minute, a rekord je postavila ekipa koja se natjecala u travnju. Oni su odgovorili na 16 pitanja i osvojili 250.000 kuna.

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.