Prekid uživo: Žena tweetala svađu ljubavnog para u avionu

iLUSTRACIJA

Svatko u sebi ima dozu voajerizma, a moderni alati poput društvenih mreža, tableta i pametnih telefona znatno olakšavaju uvid u tuđu privatnost. Ljubavni prekidi su sami po sebi ružni i neugodni, a ovaj je to svakako postao nakon što ga je slučajna putnica na zrakoplovu uživo prenosila na društvenoj mreži Twitter, prenosi Elite Daily.

Ne samo da je Kelly Keggs prenosila riječi posvađanog para, išla je toliko daleko da je uploadala i fotografije – što svakako prelazi granicu dobrog ukusa i pitanje je kako bi se dotična osjećala da netko njezin prekid učini javnim.

tweet

Počelo je s ovom fotografijom, a nastavilo se prenošenjem njihovih riječi.

On: Tebi je ovo stvarno iznenađenje? Stvarno si iznenađena ovom informacijom?

Ona: Super. Baš super. Tako mi je drago da sam platila dodatnih 40 dolara kako bih bila na ovom je…om letu s tobom. 

On: Briga me.

Ona: Drago mi je da te baš briga.

Ona: Ovo je tako pokvareno. Zaslužujem li ja to? Zašto mi to govoriš?

Ona: Ja ne želim biti ovakva. Ne želim biti takva cura. Želim biti najbolje što mogu za sebe i za tebe.

Kelly je odlučila na trenutak predahnuti od prijenosa uživo, pa je samo napisala: Ovo je najbolji zakašnjeli let na kojem sam bila. 

A potom je nastavila…

Ona: Ti čak je..no ne razumiješ zašto sam ja tužna. Mrziš sve što ima veze sa mnom.

Ona: Zašto je tebi ovo sve tako lako? Zašto je tebi TAKO JE…NO LAKO? Što želiš od mene?

On: Moraš se smiriti. 

Ona: Ja sam mislila da ovo vodi negdje. (potom je glasno jecala)

Izgleda kako se par uslijed svađe i pomirio, jer su se počeli ljubiti. Nakon što je zrakoplov napokon uzletio, par je naručio šest vodka i Bloody Mary miksa koje su pili u tišini nakon poljubaca.

Kelly Keggs je tako postala bizarni i samoprozvani izvjestitelj vrlo privatne stvari, a unatoč popularnosti njezinih objava, nameće se pitanje koliko je moralno ovakve stvari uopće raditi. Naravno, postoji i mogućnost da se radi o svojevrsnoj “namještaljki”, jer je pomalo nevjerojatno da bi netko bio toliko drzak da bi prenosio tuđe slike i riječi na internet…

izvor:24sata

foto: ILUSTRACIJA

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.