Proglašenje pobjednika 19. ožujka u Rijeci

Šibenik postaje top festivalska destinacija: Čak 12 projekata i izvođača elektronske glazbe nominirano za nagradu Ambasador

Šibenik i okolica u posljednjih su nekoliko godina postali vrlo popularna festivalska destinacija na kojoj velik broj festivala, koncerata i partija rado organiziraju domaći i strani organizatori.

Kvalitetu događanja dokazuje i velik broj nominacija za nagradu Ambasador elektroničke glazbe za koju je nominirano čak 12 projekata i izvođača u Šibeniku i cijeloj županiji.

Tako je za najbolji festival domaćeg promotora nominiran je Seasplash festival koji se od 2019. godine održava na Martinskoj, a za boutique festival godine nominirana su čak četiri festivala koja se održavaju u Šibensko-kninskoj županiji: Defected Croatia, Dekmantel Selectors, Love International Festival, The Garden i SunceBeat Festival, The Garden.

U kategoriji party godine nominirani su Collage Ame vs Hvob – tvrđava sv. Mihovila i Project Vojarna, bivša vojarna Bribirski Knezovi, Carnero je nominiran za mladog DJ-a godine, Fogsellers za elektronički bend godine, Martina Kovačić za vizualno rješenje godine, a udruge RatCat i G.U. Echo nominirane su za nagradu udruzi za razvoj i promicanje scene.

Za četvrtu nagradu Ambasador, 65 članova struke nominiralo je 175 projekata i izvođača, dok za sve nominirane projekte i izvođače, sudionici i ljubitelji elektroničke scene mogu glasati OVDJE do 29. veljače u 23.59 sati, a pobjednike će proglasiti Nadzorni odbor po završetku glasanja.

Svečana dodjela nagrade Ambasador Elektroničke glazbe za ostvarenja u 2019. godini, koju organizira udruga Klubska kultura, po prvi puta će se održati izvan Zagreba, u Pogonu kulture u Rijeci, 19. ožujka u sklopu ‘Mjeseca glazbe’ kao dio programa Europske prijestolnice kulture.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.