SPECIJALITETI IZ MENZE: Što studenti sve nalaze u hrani

Istraživanje o studentskoj prehrani obuhvatilo je 915 studenata državnih i privatnih veleučilišta i visokih škola. Osrednje zadovoljstvo studentskom prehranom izrazilo je 35,2 posto ispitanika, a njih čak 32 posto navodi nečiste tanjure i pribor za jelo, nečistekuhinje i toalete kao veliki problem, piše  Glas Slavonije.

Upitani za omjer cijene i kvalitete prehrane, 64,5 posto studenta smatra da je on zadovoljavajući, dok gotovo trećina navodi kako je “hrana neukusna, hladna, nekvalitetna i ponekad pokvarena”, te kako “izbor hrane nije raznolik”.

Osobljem u studentskim restoranima zadovoljno je, međutim, 73,8 posto studenata, ali njih 38 posto ističe kako je doživjelo neugodnosti, poput vrijeđanja ili neprimjerenog ponašanja.

Studenti prigovaraju što osoblje u menzama “ne koristi zaštitne kape i rukavice kod rukovanja s hranom” te da nerijetko “u hrani nalaze kosu, staklo ili kukce”.
izvor:dnevno.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.