Supruga Brankica ga napala štapom, Grdović je izgrebao

Mladen Grdović (58) i supruga Brankica (47) posvađali su se u obiteljskom domu u zadarskim Arbanasima kad je on od nje zatražio da mu servira juhu. Ona je to, kako doznajemo od prijatelja, odbila jer se spremala za izlazak.

Stavila je torbicu na rame, a sumnjičavi Grdović htio je vidjeti što nosi u njoj i počeo ju je ispitivati: ‘Kud ćeš ti?’, ‘Što nosiš u torbici?’. Brankica mu nije dala da joj kopa po torbici i započelo je naguravanje, nakon čega su se potukli. Brankica je Grdovića navodno izudarala drvenim štapom, od čega on ima masnice po trbuhu i nogama, a on je nju izgrebao noktima, pa ona ima ogrebotine po licu.

‘Istrgnuli su mu dušu’

Poslije intervencije policije, koju je pozvala Brankica, oboje su zaradili prijave za obiteljsko nasilje. Nakon što je Mladen proveo noć na otrežnjenju na psihijatrijskom odjelu u Zadru, jer su mu izmjerili 1,8 promila alkohola u krvi, i on i Brankica su u četvrtak završili kao osumnjičeni pred Prekršajnim sudom.

Kako kaže pjevačev menadžer Ljubo Šeperić, Grdović je nakon saslušanja otišao spavati kući u Arbanase, a Brankica je otišla u svoj stan. Šeperić ne zna jesu li izgladili stvari, no kaže da se supružnici stalno čuju telefonom. Zadarski pjevač u četvrtak navečer trebao je nastupiti u Trogiru na Festivalu posvećenom Vinku Coci.

– Potresen je i izvan sebe zbog svega što je bilo. Veselio se nastupu u Trogiru jer mu je bio 58. rođendan i jako voli Cocu. Pogodilo ga je to što je morao otkazati taj nastup – kaže Ljubo. Dodaje da je Grdović jako potišten te da mu je rekao da se osjeća kao da su mu pola duše istrgnuli.

Žalio se da ga guši

– On je dobričina, emotivac, nije zločest i teško su ga pogodile tvrdnje da je nasilnik koji tuče ženu – kaže Šeperić. Grdovića je, kako doznajemo, naročito pogodila odluka gradonačelnika Čakovca da mu otkaže nastup na manifestaciji Procijunkulovo.

– Ne želimo na našoj pozornici pjevača koji je sklon obiteljskom nasilju – objasnio je gradonačelnik Stjepan Kovač. No posljednji Grdovićev skandal nije ugrozio večerašnji pjevačev nastup u Tijarici kraj Trilja, na Danima komina, pure i bronzina. Iz organizacije festivala kažu da za njih napisi o nasilju u obitelji nisu dokazi. Ističu da zasad Grdović još nije osuđen.

– Nas zanima samo pisma, a Mladen je odličan za podići atmosferu – kažu organizatori. Grdović se na psihijatriji navodno žalio na odnos sa suprugom Brankicom, s kojom je u braku 20 godina. Rekao je da je razvod jedini izlaz iz situacije u kojoj se nalaze, kao i da ga veza guši.

– Ma oni su kao dvoje male djece. Stalno se svađaju, a kad su razdvojeni, ne mogu jedno bez drugoga – opisuje odnos menadžer Šeperić. Mladen je nakon incidenta prijateljima plakao da ne zna kako je došlo do tog incidenta.

Grdović je dosad dva puta bio prijavljivan za obiteljsko nasilje, zbog obračuna s Brankicom, ali i bratom Paolom. Zbog vikanja i prijetnji njoj i bratu Paolu prije sedam godina osudili su ga na osam dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Nakon svađe s Brankicom prije šest godina ponovno su ga priveli te su ga opet uvjetno osudili zbog obiteljskog nasilja, ovaj put na dvadeset dana zatvora. Prije tri godine Brankica je zvala policiju jer je vikao na nju. Tada su ga uhitili pa je dobio prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.