Ususret Božiću: Otac je nazvao sina i rekao mu sljedeće

Stariji čovjek iz Oklahome je nazvao svog sina u Njujork i rekao mu: “Sine, žao mi je što ću da ti upropastim dan, ali moram da ti kažem da se tvoja majka i ja razvodimo; 45 godina braka…i posle toliko mučenja moram da kažem da je gotovo.”
-“Tata, o
čemu to govoriš?”, sin se drao na sav glas.
-“Ne možemo više da podnesemo jedno drugo”, objasnio je otac. “Smučili smo se jedno drugom i muka mi je da više govorim o tome. Zato nazovi svoju sestru u Hongkong i prenesi joj ovo.”
Sin je odmah pozvao sestru koja je “eksplodirala” preko telefona. “Šta se kog đavola oni razvode sada”, bjesnela je. “Pobrinut ću se za ovo”. Odmah je nazvala oca i počela da viče na njega, “Vi se ne razvodite! Nemojte da ste bilo šta uradili dok nismo došli do vas. Zvat ću brata ponovno, i sutra oboje dolazimo. Do tada, nemojte da vam je palo na pamet da bilo šta učinite, je l’ to jasno?!”, spustivši slušalicu u bijesu.
Starac spusti slušalicu i okrene se svoj supruzi. “Sve je sređeno”, reče. “Oboje dolaze za Božić i sami plaćaju svoj put”.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.