VEČERAS U ‘PET NA PET’: Maja Cvjetković u ekipi ‘Špica’

Tamburaški sastav “Mejaši”, predvođen kapetanom Edom, a ne Zoricom, sinoć je  u emisiji ‘Pet na pet’ bio bolji od ekipe Missica, no večeras će se nasuprot njih naći dream team “Špica”. Mia Begović, Martina Felja, Ivica Skoko, Maja Cvjetković i Snježana Mehun pokušat će im preoteti drugu pobjedu za redom, a hoće li im to poći za rukom, doznat ćete u 19:15 na RTL-u.

 

I večerašnji osvojeni iznos ide udruzi RTL pomaže djeci, a uz to što ćemo doznati tko je spretniji, brži i domišljatiji, naši natjecatelji će vam otkriti kako izgleda žena slon, što možemo otključati ili što se što se dogodi s muškarcem kada ga žena tretira kao voće ili povrće? Ako je ta žena, recimo, popularna glumica Mia Begović, dotičnom gospodinu se ne piše dobro, jer će ga – ugristi. Tko je nesretnik koga je Mia izgrizla i tko je bio spretniji u lovu na pobjedu, doznajte večeras!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.