VIDEO: Najljepši poklon: Djevojčice su pod borom našle – malog brata

Amerikanka Courtney Solstad (36) iz Teksasa snimila je emotivnu reakciju svoje tri kćerki nakon što su pod božićnim drvcem ugledale ‘dar’ – malenog brata Nathana kojeg je par Solstad usvojio.

Kako bi djevojčice zauvijek upamtile susret s posvojenim dječakom, roditelji su uspavanu bebu stavili ispod jelke i pozvali djevojčice. Chloe, Emma i Maci bile su oduševljene, a bilo je i suza.

Da će dobiti malenog brata djevojčice do tada nisu znale. Video je objavljen na Facebooku i do sada ga je pogledalo više od pola milijuna ljudi.

Djevojčice su u šoku prekrile usta rukama, a najstarija je zaplakala. Nakon prvotnog iznenađenja prišle su bliže kako bi upoznale malenog Nathana.

– Naš mali dječak nevjerojatno je savršen! Zdrav je i sretan i jednostavno je nešto najljepše što smo ikad vidjeli – napisala je Courtney na Facebooku, a proširena obitelj dobila je brojne pozitivne komentare.

izvor:24sata

https://youtu.be/MpgjWTGZJOM

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.