Vuco kreće u bitku za Sabor: ‘Mladi imaju bezgranično povjerenje u mene, stekli su ga na koncertima’

Siniša Vuco putem priopćenja za javnost obznanio je svoju kandidaturu na predstojećim parlamentarnim izborima. Vuco je objavio kako se na izbore ponovno izaći sa svojom Nezavisnom Listom u nekoliko izbornih jedinica od Dalmacije do Slavonije.

U nastavku Vucinu objavu za medije prenosimo u cijelosti:

“Ovim dopisom obavještavam hrvatsku javnost i medije da ću na iduće parlamentarne izbore ponovno izaći sa svojom Nezavisnom Listom u nekoliko izbornih jedinica od Dalmacije do Slavonije. U dopisu prilažem rezultate ankete za 10. izbornu jedinicu prema D’Hondtovoj metodi od 2. prosinca 2011., dva dana prije tadašnjih izbora, gdje sam čvrsto bio na 5. poziciji sa 3% glasova, što mi daje za pravo smatrati se itekako ozbiljnim kandidatom za hrvatski parlament, ma što neki mislili o tome.  Ovaj put predizbornu kampanju neću obilježiti šutnjom kao prije 4 godine, već ću itekako progovoriti, a moj program će se bazirati na nekoliko glavnih točaka :

1. MLADI

Mladi imaju bezgranično povjerenje u mene, koje su stekli neposrednim kontaktom samnom na mojim mnogobrojnim javnim nastupima, te znaju da ću se boriti protiv njihova daljnjeg obezvrjeđivanja jer je njihovo beznađe i nezadovoljstvo odnosom ove države spram njih doseglo vrhunac!

2. RADNICI

Zalagati se i bezuvjetno pomoći našim poštenim radnicima i težacima koji su postali predmetom poruge i sprdnje u ovom nakaradno društveno političko ekonomskom užasu u zemlji.

3. ZAMP

Usprotiviti se i zakonski oduprijeti prevarantskom djelovanju glazbene organizacije ZAMPA  te spriječiti njihov lopovluk prema brojnim ugostiteljima ( restorani, hoteli, caffe barovi, diskoteke, noćni klubovi,  frizerski saloni, itd.itd. ) nad kojima provode pljačku i harač, a sve pod pokroviteljstvom HDS-a ( Hrvatskog društva skladatelja ) gdje se u predsjedništvu uhljebilo nekoliko autora koji međusobno dijele glavninu novca namaknutih od bezobzirne otimačine ugostiteljima”, zaključuje Vuco.

izvor: index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.