FOTO: Dnevna doza ‘5na5’: Sastojci potrebni za burek sa sirom? Meso!

Emisija zabavnog formata ‘Pet na pet’ emitira se od 1976. godine čime je stekla status jedne od najdugovječnijih emisija kviz formata.

Radi se o vrlo zabavnom obiteljskom kvizu u kojem nije potrebno veliko znanje, piše na službenim stranicama RTL-a.  U kvizu se natječu dva tima sastavljena od pet članova uže ili šire obitelji. U svakoj epizodi dvije obitelji/ekipe natječu se za nagrade , kandidati odgovaraju na postavljena pitanja. Naime, RTL za svako pitanje u emisiji pita 100 ljudi iz Hrvatske da kažu svoje asocijacije na neku temu, a onda natjecatelji sami govore asocijacije na istu temu. Pogođeni najčešći odgovor donosi najviše bodova.

5na5 1

5na5

pet na pet

bomba

pet na pet3

 

Kad se kandidati suoče s ograničenim vremenom, svašta se dogodi pa tako daju vrlo zabavne odgovore na jednostavna pitanja. Na Facebooku su pojavila stranica ‘Dnevna doza 5na5′  sa najzanimljivijim odgovorima. Stranica je vec skupila nekoliko desetaka tisuća sljedbenika, a mi smo izabrali nekoliko zabavnih fotografija.

burek

pet na pet 1

 

pet na pet 6

 

pet na pet13

policajac

pet na pet9

foto: facebook ‘Dnevna doza 5na5’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.