FOTO: Komad gudina ‘ušuškan’ u gepeku na putu za Dugopolje…

Nije divlja, ali je priličan komad gudina. Fino se ušuškao u gepeku mercedesa C-klase, a konačno odredište nije poznato. I ne, fotografija nije snimljena u nekoj zabiti istočnih europskih zemalja…
Svinjske polovice su tako passé. Karavani (obično nekakvi ruzinavi golfovi ili 25 godina stari passati) u kojima se prevoze dobri bokuni za širu obitelj isto tako. Gudin, gudinčina ili gudinčić, ovisno na što ste navikli, sasvim fino može stati i u nemali prtljažnik Mercedesa C-klase. Ne baš najnovijeg modela, u redu, ali izdržljivog stražnjeg ovjesa, očigledno.

Majstor od noža nije uvijek pri ruci pa nije moguće lako istranširati beštiju za lakši transport. No nema veze, sigurno su pomislili prijevoznici dok su brisali oznojeno čelo mučeći se s par stotina kilograma mesa u komadu, fino ćemo ga ubaciti u gepek “ovako kako je”. Ako nas policija i zaustavi, rezoniraju dalje vlasnici svinje, uvjerit ćemo ih da je u pitanju naš kućni ljubimac koji je malo zaspao…

Fotografija za koju bi netko neupućen mogao pomisliti da je nastala u, ”štajaznam”, Albaniji ili možda Rumunjskoj, snimljena je u Dugopolju, na brzoj cesti niti kilometar od ulaza na Dalmatinu. Šteta što autor nije, čisto dobre šale radi, žrtvovao koju kunu goriva i minuticu vremena kako bi se utvrdila konačna destinacija putnika u prtljažniku. Spektakularno bi naime izgledao put do Zagreba, recimo.

IZVOR: Dalmacija news
FOTO: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.