Samsung izumio zrcalo koje vam pokazuje kako odjeća izgleda na vama prije nego je kupite

U budućnosti, Samsung želi sa vaše zrcalo djeluje kao virtualna soba za isprobavanje odjeće.

Na događaju u Hong Kongu tvrtka je predstavila novu vrstu zrcala koja također služi kao zaslon s kamerama postavljenim unutar zrcala, piše Business Insider.

Ovaj novi proizvod će vjerojatno biti usmjeren na trgovine te će omogućiti potencijalnim kupcima da dobiju pregled informacija o proizvodu ili da “digitalno” isprobaju stvari prije nego što ih kupe.

Samsung kaže da se zrcalo može koristiti za “virtualno” isprobavanje odjeće. Primjerice, ako ste kod kuće, teoretski ćete biti u mogućnosti odabrati odjeću iz aplikacije te u zrcalu vidjeti kako vam ona stoji.

Zrcalo je također senzitivno na kretnje jer se unutar njega nalaze Intelove Real Sense 3D kamere koje mogu snimati video.

Tako će primjerice kamera pratiti vaše kretanje, snimiti videozapis i prekriti virtualnu odjeću preko vašeg tijela kako bi mogli vidjeti kako izgledate prije nego što je kupite. Kamerama se također može i glasom upravljati.

Samsung kaže da je ovaj proizvod idealan za trgovine odjećom, međutim možda bi jednom ova “čarobna” zrcala mogla zamijeniti i naša tradicionalna zrcala u kući.

Ogledalce, ogledalce, tko je najljepši na svijetu…

izvor:net.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.