VIDEO: Zagrljaj policajca i mladića koji je izgubio roditelje dirnuo svijet

Roditelji Kazziea Portiea (18) u stravičnoj su prometnoj nesreći u Teksasu poginuli krajem prošlog mjeseca – 24. svibnja. U njihov je motor udario pijani vozač i ubio ih na licu mjesta. Teški zadatak da obavijesti njihove najbliže pao je na policajca Erica Ellisona.

Kada je došao na vrata obitelji Portie, kod kuće je bio samo Kazzie. Bila je to, izjavioje kasnije policajac, najteža stvar koju je učinio u više od dva desetljeća službe. Ne samo da je srednjoškolcu trebao priopćiti da mu roditelja više nema, već je u tom trenutku saznao da je on samo najmlađi od petero djece. Njihovi životi u tom su se trenutku urušili.

Samo tjedan dana kasnije Kazzie je imao dodjelu srednjoškolske diplome. Događaj je to kojem se vesele svi srednjoškolci. Kazzie u tom trenutku zaista nije imao razloga za sreću, pa je razmišljao da na dodjelu uopće ne dođe.

To je čuo policajac Ellison i odlučio da će uz njega umjesto roditelja biti upravo on.

– Popeo sam se na pozornicu. Pogledi su nam se sreli i oboje smo zaplakali i to je u redu. Prije toga sam mu rekao: ‘Popet ćeš se gore, a tvoji će roditelji biti u prvom redu i ja ću biti s njima.’, objasnio je nakon ceremonije Ellison.

– Život ponekad nije pošten, no moraš ići dalje i ne posustati, a Kazzie će učiniti upravo to, zaključio je policajac, a njihov je zagrljaj izazvao velike ovacije u cijeloj dvorani.

https://youtu.be/xMW57-m98bE

izvor:24 sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.