A DO NEDAVNO SVE JE TAKO LIJEPO IZGLEDALO: Krečak podnio ostavku, blagajna prazna, a kredita još nema

Iznenađujuća vijest stigla je sa Šubićevca. Naime, Ivo Krečak, direktor te ujedno i predsjednik uprave šibenskog drugoligaša podnio je ostavku na sve funkcije u klubu. Razlozi su navodno financijske prirode, točnije, rupa u blagajni koja se posljednjih nekoliko mjeseci pojavila u klubu, a zbog čega su igračima počele kasniti plaće.

Krečak je u više navrata isticao kako mu je potrebno ‘pojačanje’ u upravi, netko tko bi se bavio financijama, dok bi on bio zadužen za sportski dio. Ali, očito se nitko nije htio uhvatiti tog ‘vrućeg krumpira’. Da stvar bude gora, Šibeniku, koji vodi nakon jesenskog dijela 2.HNL, prijeti i stečaj s obzirom da klub još uvijek nije podmirio dug prema drugom mirovinskom stupu u iznosu od 4,8 milijuna kuna. Taj je dug trebao biti pokriven kreditom od 5,8 miijuna kuna, međutim, Ministarstvo financija još uvijek nije dalo zeleno svjetlo za njegovo podizanje.

Pred šibenskim nogometnim klub, čini se, novi su dramatični dani. A do prije nekoliko mjeseci sve je tako lijepo izgledalo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.