Mlađi kadeti Plivačkog kluba More

Adrian Lokas, Goran Stegić i Tonko Karađole odradili sjajan posao na zatvaranju sezoneFoto: ŠP

Mlađi kadeti Plivačkog kluba More imali su sjajan nastup ma Otvorenom prvenstvu Splita održanom na Poljudu. Boje šibenskog kluba branilo je šest natjecatelja – Adrian Lokas, Goran Stegić, Tonko Karađole, Nando Radovčić, Frane Tomić i Niko Jurlin – a prva trojica bili su posebno uspješni. Naime, Adrian, Goran i Tonko medalje su osvajali u svakoj disciplini u kojoj su nastupili, a barem jedna od njih bila je zlatna.

Adrian Lokas zlatom se okitio na 50 prsnom, srebra je osvojio u utrkama 50 metara slobodno i 100 metara prsno, dok je na 200 metara slobodno doplivao do bronce.

Tonko Karađole na najviše se postolje popeo u disciplini 50 delfin, na 100 leđno bio je srebrni, dok je u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno uzeo bronce

Goran Stegić osvojio je zlatnu medalju u disciplini 100 metara leđno, čemu je dodao tri srebra, na 200 metara mješovito, 50 metara leđno i 200 metara slobodno.

– Što nakon takvog pothvata reći nego bravo momci! Bolje zatvaranje sezone za mlađe kadete nismo mogli poželjeti – poručili su iz PK More.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.