Ana Pentek osvojila dvije, Klara Lakoš jednu broncu na Delta Kupu u Rijeci

Karate klub Šibenik vratio se s tri medalje s međunarodnog Delta Kupa u Rijeci, koji je okupio blizu 500 natjecatelja u raznim uzrastima. Oba odličja osvojena su u katama, a njima su se okitile Ana Pentek i Klara Lakoš. Ana je osvojila dvije bronce, jednu u kategoriji mlađih učenica, a drugu u kategoriji učenica, dok je Klara također bila brončana u kategoriji mlađih učenica.

 – Ove medalje puno znače ne samo našim natjecateljicama nego i cijelom klubu, zato jer je Delta Kup jedno od jačih natjecanja u katama i borbama, a ovi rezultati Ane i Klare pokazuje kvalitetan rad u klubu – ističu u Karate klubu Šibenik. Dodaju kako su kate slijed karate tehnika koje sadržavaju perfekcionističko izvođenje, što je zapravo i koncepcija rada s mladima u njihovom klubu.
 – Kate isključuju kontakte i povrede dok se u isto vrijeme razvijaju koncentracija, ravnoteža, preciznost, snaga i još puno drugih sposobnosti potrebne za razvoj mladih karataša – objasnili su u KK Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.