Anđela Klarin, Niko Bujas i Jurica Matošin županijski prvaci u šahu

U organizaciji Šahovskog saveza Šibensko – kninske županije, u subotu 15. lipnja, u prostorijama Šahovskog kluba Šibenik, održano je pojedinačno prvenstvo Šibensko – kninske županije za kadete i kadetkinje u šahu (ubrzani tempo).  Na natjecanju je nastupilo dvadesetak mladih šahistkinja i šahista, a natjecali su se  u tri kategorije; mlađi kadeti (do 13 godina), stariji kadeti (do 17 godina) i kadetkinje (do 17 godina). Uzbudljivih šahovskih mečeva bilo je u svim kategorijama, a na kraju poredak je bio ovakav.

 UZBUDLJIVI MEČEVI

sah-djeca-02

U  kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je Anđela Klarin iz ŠK Šibenik, druga je bila Nina Galić Alviž iz ŠK Primišten, a treća Petra Bilić iz ŠK Šibenik. Kod starijih kadeta najviše bodova prikupio je član ŠK Šibenik Niko Bujas, a iza njega su se plasirali njegove klupske kolege Robert Maretić i Dominik Batić. Jurica Matošin iz ŠK Primošten bio je, pak, najuspješniji  u kategoriji mlađih kadeta, drugi je bio još jedan član ŠK Primošten Niko Galić Alviž, dok je Antonio Klarin iz ŠK Šibenik zauzeo treće mjesto. Svima njima podijeljene su medalje, a za sve sudionike prvenstva bio je osiguran doručak i sokovi. Ono što veseli jest velik broj natjecatelja, a u županijskom Šahovskom savezu nadaju se kako će ih sljedećih godina biti još više.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.