Anđina akademija slavi treći rođendan: ‘Broj djece stalno nam raste, a dobili smo i trenersko pojačanje’

Košarkaška Akademija Anđa Jelavić proslaviti će treći rođendan Međunarodnim turnirom koji će krajem ožujka biti organiziran u Šibeniku.

– Ove godine odlučili smo napraviti turnir međunarodnog karaktera. U goste će nam doći ekipa Zrinjskog iz Mostara, te ekipe Dugopolja i naravno Vodica, s kojima imamo ugovor o suradnji. Sva djeca dobit će medalje, a osigurali smo i pojedinačne nagrade za one najbolje. Prije turnira organizirat ćemo i utakmicu u kojoj će sudjelovati naše najmlađe članice– kazala nam je Anđa Jelavić, naša proslavljena košarkašica i vlasnica Akademije.

andja jelavic akademija

Škola košarke Anđa Jelavić od ove godine ima i veliko pojačanje. Naime, uz našu olimpijku, djecu trenira još jedna vrhunska košarkašica Tihana Jurić.

– To je za našu Akademiju veliki dobitak. Radi se o jednoj od naših najboljih košarkašica koja je ostavila dubok trag u hrvatskoj košarci i može svoje bogato iskustvo prenijeti na naše najmlađe igračice. Mi smo spremni i dalje ulagati u naše znanje i trenere jer mislimo da bez toga nema napretka – govori nam Anđa koja sa ponosom priča o djeci koja treniraju u njenoj školi košarke.

Anđa kaže i da im broj djece koja pohađaju Akademiji stalno raste, a otkriva i da su dobili ponude za njezino širenje.

– Dobili smo i neke ponude za širenje naše Akademije i to u suradnji sa Školom košarke Dražen Petrović s kojima imamo izvrsnu suradnju, ali o tome ćemo obavijestiti javnost kada za to  bude vrijeme  – ističe Anđa koja je i članica stručnoga Savjeta za žensku košarku pri Hrvatskom košarkaškom savezu.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.