Anđine ‘Vodiške’ završile na trećem, Perine ‘Šibenke’ na četvrtom mjestu Dalmatinske lige

Završena je Predkadetska liga regije Jug za košarkašice. Među devet ekipa koje su nastupile, bile su i cure iz Vodica i Šibenika. Vodičanke su, predvođene trenericom Anđom Jelavić, na koncu zauzele treće mjesto s omjerom 12-4, dok su djevojke trenera Petra Zlatopera završile kao četvrte, s deset pobjeda i šest poraza.

Naslov prvaka osvojila je Košarkaška akademija Žana Lelas sa savršenim, 16-0 omjerom, a sa Splićankama će na državno prvenstvo i drugoplasirana Ragusa.

– Sezonu možemo smatrati uspješnom, jer smo lani u tom uzrastu bili jedva peti od šest ekipa, sa samo jednom pobjedom u deset susreta – kazao je Zlatoper, trener Šibenčanki, kod kojih je prednjačila F. Ćuklin, sa 22 poena po susretu, a pratile su je E. Branisavljević s devet te i L. Milković s osam poena po utakmici.

– Sve spomenute djevojke tek su dogodine izlazno predkadetsko godište, a ostatak ekipe je uglavnom i mlađi – istaknuo je Zlatoper.

(foto: facebook/Naši Tići)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.