ANTE GAĆINA: Nudi nam se puno igrača, a Šarin 99 posto ostaje trener

Nešto ranije danas izvijestili smo kako je GKK Šibenik potpisao novog igrača, mladog reprezentativca iz Zadra Domagoja Vrkića, za kojeg će se tek kad počne sezona moći ustvrditi je li riječ o pojačanju. Što se tiče šefa stručnog stožera, tu novosti još uvijek nema. Iako predsjednik kluba Ante Gaćina kaže kako je zapravo riječ samo o formalnosti.

– Sa 99-postotnom sigurnošću mogu kazati kako ćemo produljiti suradnju s Jeronimom Šarinom. Dakle, kroz nekoliko dana trebali bi imati riješeno pitanje trenera – kazao nam je Gaćina.

Pitamo ga je li bilo kakvih komplikacija, dvojbi, s obzirom da je bilo najavljeno kako će novi/stari trener biti imenovan početkom lipnja?

– Ne, jednostavno nije bilo ‘priše’, a i naš glavni sponzor imao je neke svoje obveze tako da se jednostavno nismo našli, sjeli za stol i skinuli pitanje trenera s dnevnog reda. Idemo korak po korak, a ono što valja istaknuti jest da mi već sada imamo ugovore s više igrača nego bilo koji A1 ligaš – ističe predsjednik GKK Šibenik.

Dodao je kako im se nude mnogi igrači sa strane, što ne čudi s obzirom da je narančasti dio Baldekina postao jedna od najpoželjnijih košarkaških destinacija u Hrvatskoj.

– Ima dosta zanimljivih igrača, neke smo već i kontaktirali, ali oni pravi ozbiljni pregovori počet će kada riješimo pitanje trenera. Jer, to je temelj svega, od trenera počinje slaganje momčadi, on je taj koji je na koncu odgovoran za rezultat – zaključio je Gaćina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.