ANTE GAĆINA: U kojoj ligi ćemo igrati sljedeće sezone ovisit će prije svega o Dogus Grupi

Nakon što smo jučer objavili kako bi sljedeće sezone trebala startati A2 ABA liga, danas smo okrenuli broj predsjednika GKK Šibenika Ante Gaćine kako bismo ga upitali kakav je njegov stav po tom pitanju, odnosno imaju li narančasti ambicija igrati u toj ligi.

– U našem fokusu je isključivo domaće prvenstvo, odnosno Liga za prvaka u kojoj želimo ostvariti što bolji rezultat i jedino o tome razmišljamo. Jasna je stvar da je naš cilj igrati u što jačem natjecanju. Međutim, treba vidjeti možemo li se igrački i financijski posložiti za igranje u takvoj ligi, možemo li se pokriti – kaže Gaćina.

Podsjećamo, ‘Građani’ su prošlog ljeta dobili pozivnicu da nastupe u ABA ligi, ali unatoč želji vodstva kluba i navijača da se priključe regionalnom društvu, stvar je propala zbog financija. One će, naravno, biti ključne i ovog puta. Stoga smo Gaćinu ponovo pitali nada li se da bi glavni klupski sponzor, turska Dogus Grupa, mogao još malo odriješiti kesu.

– Ha, o njima zapravo sve i ovisi, o njihovoj procjeni vrijedi li uložiti u taj ‘projekt’ – zaključio je predsjednik narančastih.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.