Antonia Gulin osvojila pet medalja na Zlatnom medvjedu

Juniorka Antonia Gulin i mlađi junior Petar Krešimir Marasović branili su proteklog vikenda boje Plivačkog kluba More na poznatom i vrlo jako međunarodnom plivačkom mitingu Zlatni medvjed u Zagrebu. Antonia je vrhunski odradila ovo elitno natjecanje, te je s pet osvojenih medalja (dvije zlatne i tri brončane) bila među uspješnijim plivačicama. Do zlata u juniorskoj konkurenciji došla je na 50 i 100 metara leptir. U ovoj potonjoj disciplini, u popodnevnom finalu osvojila je  treće mjesto i brončanu medalju u seniorskoj kategoriji, čime je bila najuspješnija hrvatska plivačica u tom najzahtjevnijem stilu. Preostala dva brončana odličja osvojila je u juniorskoj konkurenciji na 50 metara slobodno i 200 metara leptir. Njezin klupski kolega Petar Krešimir Marasović ovog puta, u vrlo jakoj konkurenciji, nije uspio ostvariti zapaženiji rezultat.

antonia gulin3x

Kažimo kako su proteklog vikenda aktivni bili i oni najmlađi članovi Mora. Naime, protekle subote u Splitu održano je drugo kolo Otvorene splitske lige za mlađe kadete i početnike – Proljeće 2013.  Boje šibenskog kluba branilo je 25 plivača i plivačica koji su osvojili 15 medalja: 8 zlatnih, 4 srebrne i 3 brončane. Po dvije zlatne medalje osvojili su Robert Vukičević, Marija Baljkas, Roko Ivan Mrša, po jednu zlatnu i jednu srebrnu Katarina Baljkas, dok se Luka Mrša okitio zlatom i broncom. Matea Kalabrić osvojila je dvije srebrne,  Dino Juraj Klanjčić jednu srebrnu,  a po jednu brončanu medalju osvojili su Ivan Vranjković i Emma Curavić. Mlade plivače vodio je trener Šime Jurlin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.