Arijan Ademi bio je pozitivan na doping testu nakon Arsenala!

UEFA je pokrenula postupak protiv Arijana Ademija! Razlog? Dokapetan Dinama i nekadašnji kapetan Šibenika bio je pozitivan na doping testu nakon utakmice 1. kola Lige prvaka u kojoj je hrvatski prvak senzacionalno svladao Arsenal 2:1. U Dinamu su iznenađeni ovom informacijom.
‘Upoznati smo s rezultatima doping kontrole nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala i da je naš igrač Arijan Ademi bio pozitivan te je protiv njega UEFA otvorila postupak. Prema pravilima UEFA-e GNK Dinamo ne smije komentirati dok traje disciplinski postupak i dok ne bude gotov nalaz B kontrole. Naši igrači su godinama nakon europskih i prvenstvenih utakmica redovito podvrgnuti doping kontrolama i nikada se ovako nešto nije dogodilo tako da moramo reći da smo iznenađeni ovakvim rezultatom. Arijan Ademi je šest puta testiran u zadnjih godinu dana i svaki puta je nalaz bio negativan. Isto tako igrači su od početka sezone više puta testirani od strane UEFA-e i Hrvatske antidopinške agencije te su svi nalazi uvijek bili negativni. Kada budemo imali više informacija putem službene stranice ćemo obavijestiti navijače i javnost’, stoji na službenoj stranici zagrebačkog kluba.
Za sada ne postoji bojazan da bi Dinamo mogao ostati bez tri boda osvojena protiv Arsenala, jer prema propisima UEFE klub će biti kažnjen samo ako više od jednog igrača padne na doping testu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.