Preokret

Automobilistička sezona ipak kreće, i to u Skradinu!Foto: ŠP

Dogodio se preokret kada je riječ o automobilističkim natjecanjima u Hrvatskoj. HAKS je, naime, suspendirao svoju odluku o prekidu sezone, a prva utrka vozit će se u Skradinu. Na jednoj od najljepših staza u Hrvatskoj i šire, ali i na jednoj od najsigurnijih, 20. i 21. lipnja održat će se 14. Nagrada grada Skradina u brdskom automobilizmu.

– Utrka će se bodovati za Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo regije Jug te za Prvenstvo Hrvatske povijesnih vozila, s tim da imamo brojne upite vozača iz drugih zemalja, Italije, Austrije, Mađarske, Poljske, Češke…Koliko će ukupno biti automobila na startu znat ćemo kroz nekoliko dana – izvijestio nas je Vlatko Mikulandra, tajnik Auto kluba Mihovil, organizatora utrke.

Dakle, s obzirom da u široj regiji zbog epidemije koronavirusa nema utrka, moglo bi biti prometno na skradinskom brdu. Na žalost, gledatelja neće biti, ali motori se svejedno pale.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.