Badžim, Radovčić i Paić pozvani u mladu reprezentaciju

Pred nama je bogato reprezentativno košarkaško ljeto. U akciju će ne samo seniori, nego i mlađe kategorije koje čekaju nastupi na kontinentalnim smotrama. Tako će vrhunac hrvatske U20 nacionalne vrste biti nastup na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj, a brušenje forme za to natjecanje počinje 12. lipnja. Tada će se naši mladi reprezentativci okupiti na pripremama, među njim i trio iz GKK Šibenika. Riječ je o Roku Badžimu, Krešimiru Radovčiću i Pavi Paiću koji bi trebali imati važnu ulogu u ovoj selekciji. Podsjetimo, Roko Badžim našao se i na popisu izbornika hrvatske seniorske vrste Ace Petrovića koja će od 19. do 23. srpnja nastupiti na Kupu Borislava Stankovića u Kini.

U skladu s usvojenim programom i kalendarom natjecanja, igrači GKK Šibenika : Roko Badžim, Krešimir Radovčić i Pavao Paić , odabrani su kao kandidati za članove Muške U20 reprezentacije Hrvatske koja će se u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u Rumunjskoj okupiti na pripremama u Daruvaru, 12. lipnja 2017. godine

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.