Banić tri dana prije početka prvenstva kazao da želi otići iz Šibenika!? ‘To pokazuje koliko cijeni klub i suigrače’

Stipan Banić ponovno je nezadovoljan i želi otići sa Šubićevca. Kažemo ponovno, jer je mladi veznjak i u rujnu prošle godine, nezadovoljan statusom i minutažom, odbio trenirati, ali je na koncu ‘vatra ugašena’ i Banić se vratio u momčad. Sada opet isti scenarij. Kako saznajemo, 20-godišnji veznjak nije dolazio na treninge uoči utakmice s Osijekom II, jer nezadovoljan statusom.

– Na potezu je Uprava, odnosno Nadzorni odbor, koji će odlučiti što ćemo napraviti. Banić ima važeći stipendijski ugovor do kraja sezone – kazao nam je Ivan Bulat, član Šibenikove uprave zadužen za sportska pitanja.

nk sibenik bulat borimir perkovic 310817 10

Dodaje kako je Banić time što je samo tri dana prije početka prvenstva javio da je nezadovoljan i da želi otići, ‘pokazao koliko mu je stalo do ovog kluba’.

– To nije korektno prema suigračima, treneru, dovesti ih u takvu situaciju. Ne smijemo zaboraviti da Banić spada u tzv. kvotu mladih igrača, pa da smo na vrijeme znali na čemu smo doveli bismo još jednog igrača iz te kvote. Baš kao i prošli put, i sada mislim da je njegovo nezadovoljstvo neopravdano. Po svemu sudeći Banić bi bio u prvih 11 protiv Osijeka II. Sjest ćemo s njim i popričati i nadam se da će se vratiti treninzima, da ćemo pronaći rješenje – kaže Ivan Bulat.

nk sibenik

Postavlja se, međutim, pitanje, koliko je pametno držati u svlačionici igrača koji je nezadovoljan, koji može bilo kad ‘puknuti’. A jedan od glavnih preduvjeta za dobar rezultat je dobra atmosfera u svlačionici. Kako čujemo, narančasta momčad diše kao jedno i bilo bi šteta to remetiti. U svakom slučaju, ode li Banić u neki drugi klub, na Šubićevcu će tražiti obeštećenje.

(foto: HNK Šibenik/Milan Balaban, ŠP)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.