BOBBITT U TEŠKOM DOWNU: Amerikanac je, čini se, završio svoju šibensku priču

Roderick Bobbitt je, po svemu sudeći, ekspresno završio svoju misiju u Šibeniku. Kao što je Šibenski portal jučer izvijestio, američki playmaker nije se pojavio na posljednja dva treninga ‘Građana’, a gotovo sigurno neće ni danas. Razlog? Teška nostalgija za domom.

Od izvora bliskih klubu saznajemo da je mladi američki košarkaš u uistinu teškom psihičkom stanju. Vrijeme uglavnom provodi zatvoren u hotelskoj sobi, razgovarajući s obitelji i – plačući. Da Bobbitt ima ogromnih problema s prilagodbom na novu sredinu potvrdio nam je i trener narančastih Vladimir Anzulović.

– Stvarno mu je teško, čak mi se i smilovao gledajući ga tako pokislog. Znam da je svijet profesionalnog sporta surov, ali pokušajmo ga razumijeti. To je mlad dečko, koji je prvi put ovako daleko od svog doma i to mu jako teško pada – kazao nam je Anzulović.

Pitali smo ga kolika je vjerojatnost da se Amerikanac pojavi na današnjem treningu?

– Ne vjerujem da će doći jer jednostavno u ovakvom stanju nije sposoban za trening – odgovorio je trener narančastih.

gkk roderick bobbitt 260816 7

Što znači da GKK Šibenik kreće u potragu za novim razigravačem. A to bi, kazao je jučer predsjednik kluba Ante Grbac, mogao biti dobri stari Teo Petani.

– O tom momku sam dobio samo pozitivne komentare, kako o  igračkim tako i ljudskim osobinama i već sam prije rekao da bih ga volio imati u momčadi. Dakle, Petani je ozbiljna opcija – kaže Anzulović.

Iako se u nekim medijima spominjalo kako je Petani blizu odlaska u jedan mađarski klub, zadarski play je, saznajemo, još uvijek bez kluba. Dokle, vidjet ćemo.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.