‘Božićno klupsko natjecanje’ PK Šibenika opet u Crnicu donosi dobre vibracije, a ima i humanitarni karakter

Bazen u Crnici u subotu će prštati od dobrih vibracija. Naime, Plivački klub Šibenik organizira drugo ‘Božićno klupsko natjecanje’, koje je lani, u svom premijernom izdanju, privuklo velik broj sudionika, pa ne sumnjamo da će tako biti i ove godine. Nastupit će svi članovi kluba, od onih najmlađih pa do najstariji, a natjecanje će i ovog puta imati humanitarni karakter.

pk sibenik bozic 1

– Natjecanje je pokaznog karaktera s ciljem druženja, zabavljanja i prezentacije plivačkih vještina naučenih na treningu. Pozvani su roditelji, dide, babe i svi prijatelji sporta koji će imati priliku podržati djecu, ali i družiti se i zasladiti na domjenku koji će biti organiziran poslije natjecanja u caffe bar-u H2O na bazenu. Kotizacija za sudjelovanje u natjecanju iznosi 30 kuna po članu, a sva prikupljena sredstva bit će donirana udruzi ‘Aurora’ za kupnju dizala koje će starijim osobama i osobama s invaliditetom omogućiti lakši ulazak i izlazak iz bazena – ističu u PK Šibenik.

pk sibenik bozic 3

Dakle, kako je rečeno, priliku pokazati svoje plivačke vještine imat će i roditelji mladih članova kluba. Za njih će se, naime, organizirati utrka na 50 metara slobodnim stilom. Cijeli  program počinje u 15.30 sati.

(foto: facebook)

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.