Briljantni Toni Slavica seniorski prvak države na 400 mješovito, uz četiri zlata srušio i tri nacionalna rekorda

U plivačkom klubu Šibenik i nakon drugog dana Prvenstva Hrvatske u 25-metarskom bazenu imaju razloga za zadovoljstvo. Osvojene su nove medalje, a pali su i novi državni rekordi. I opet u režiji sjajnog Tonija Slavice, koji je u petak srušio kadetski rekord na 100 mješovito. On je od subote vlasnik i državnih rekorda na 400 mješovito, u kadetskoj i mlađe juniorskoj kategoriji, koji sada iznosi 4:25.80. Mladi član PK-a Šibenik briljirao je u spomenutoj disciplini, postavši prvak Hrvatske u sva četiri uzrasta – seniorskom, mlađe seniorskom, juniorskom i mlađe juniorskom. Nije to sve, Toni je srušio kadetski rekord i na 200 prsno, koji sada iznosi 2:20.00.

pk sibenik 7

Dvije nove medalje osvojio je Robert Vukičević, obje na 100 leptir, gdje je bio prvi kod mlađih juniora i drugi kod juniora.

pk sibenik 15

I djevojke su bile odlične. Pa je tako Ana Burazer treća u Hrvatskoj na 100 leđno, a uz seniorsku broncu je zaslužila i u mlađe seniorskoj konkurenciji.

pk sibenik 17

U istoj disciplini Marija Kardum okitila se zlatom u kategoriji mlađih juniorki, te srebrom u juniorkoj konkurenciji.

pk sibenik 6

Djevojke iz PK-a Šibenik na postolje su se penjali i u štafetnim disciplinama. Naime, juniroska štafeta na 50 mješovito u sastavu Emma Curavic, Martina Ševerdija, Marta Lekovic, Bruna Lokas doplivala je do bronce.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.