Castra open 2019

Članovi Karate kluba Šibenik 1066 opet oduševili nastupima

Sjajni rezultati ponovno stižu iz Karate kluba Šibenik 1066 čiji su sportski podvizi vikendima postali su sinonim pobjeda, veselja i druženja mladih sportaša.

Studeni su zaključili turnirom Castra open 2019. koji je održan u Banja Luci. Velik odaziv ovom turniru, koji je brojio više od 800 natjecatelja iz čak 6 zemalja, doprinio je međunarodnoj konkurentnosti i atraktivnosti natjecanja.

Najuspješniji iz redova KK Šibenik 1066 bili su Kiara Šarić, Antea Mileta, Karlo Ramljak i Mare Mileta koja je čak tri puta slavila zlatnom medaljom. Finale su izborili i Slaven Milošević, Klara Lakoš te Antea Mileta, a njihov rezultat obilježen je srebrom.

Uspješni su bili i Lucija Mileta koja je slavila u dvije kategorije, Roko Županović, Klara Lakoš, Luka Durbić i Marija Radnić osvojivši brončanu medalju.

Iako rezultati KK Šibenik 1066 djeluju kao da se do njih dolazi neopisivom lakoćom, zasigurno u klubu najbolje znaju što je sve bilo potrebno uložiti da bi uspjeli, a onda tu i ostali.

Vjerujemo da im vještine, spretnosti i sportske sreće neće manjkati kao ni dosad te da će i ubuduće svoj grad i državu predstavljati na najljepši način.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.