Osvojili ukupno 12 odličja

Članovi PK More okitili se medaljama na međunarodnim natjecanjima u SplituFoto: Plivački klub More

Članovi plivačkog kluba ‘More’ protekla dva vikenda nastupili su u Splitu na međunarodnim mitinzima za starije i mlađe plivače.

Prvi na redu bili su stariji plivači koji su nastupili na Grand prix mitingu ‘Jadran’ u sastavu Toni Radak, Franko Čvrljak, Noa Vlahov, Tea Jukić, Lara Belakušić, Marta Milanić i Marita Iva Bračić.

Franko Čvrljak osvojio je tri brončane medalje u disciplinama 50 i 100 metara leđno te 100 metara prsno, Toni Radak osvojio je dvije brončane medalje u disciplinama 50 metara delfin i leđno te zlatnu medalju u disciplini 50 metara slobodno, dok je Tea Jukić osvojila brončanu medalju u disciplini 100 metara mješovito u konkurenciji od 397 plivača i plivačica.

Idući vikend na redu su bile mlađe snage koje su nastupile u sklopu međunarodnog mitinga ‘Zlatni dupin’, a u sastavu su bili Goran Stegić, Adrian Lokas, Tonko Karađole, Niko Jurlin, Nando Radovčić, Frane Tomić, Leo Žonja, Vita Turkalj, Sara Miljanić i Mara Lokas.

Goran Stegić osvojio je srebrnu medalju u disciplini 100 metara delfin i zlatnu medalju u disciplini 100 metara leđno, Adrian Lokas osvojio je srebrnu medalju u disciplini 100 metara slobodno i brončanu u disciplini 100 metara prsno, a Tonko Karađole osvojio je brončanu medalju u disciplini 100 metara leđno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.