‘Da mi je netko prije godinu i pol dana kazao da ću imati svoj klub i natjecanje u Šibeniku rekao bih mu da nije normalan’

Nakon što su se slegli dojmovi poslije održavanja prvog powerlifting i bencpress natjecanja u Šibenik, glavni ‘krivac’ za to, Goran Šimić, može biti itekako zadovoljan. Može biti ponosan ne samo na devet zlata i četiri državna rekorda koje su postavili članovi Powerlifting & benchpress kluba Šibenik, čiji je predsjednik, već i na dobro odrađen posao u organizaciji ovog eventa, koji je održan u sklopu obilježavanja 25. obljetnice Rujanskog rata.

powerlift-2

powerlift-1

– Da mi je netko rekao prije godinu i pol da ću imati svoj klub i natjecanje u Šibeniku rekao bih mu da nije normalan. Natjecanje je odrađeno na nivou, brzo i efikasno, kvalitetno koliko je moglo biti i jako sam ponosan, nestvarno. A to ne bi bilo moguće bez pomoći. Ponosan sam na sve iz kluba jer su pokazali srce i uzeli devet zlata – napisao je na svom facebook profilu Šimić.

powerlift-4

O njegovom i uspjehu Martine Perković (po dva zlata), apsolutnih pobjednika šibenskog natjecanja, izvijestili smo u subotu, pa red je da navedemo i njihove timske kolege koji su se također okitli zlatom. To su redom Krešimir Kozić, Ante Radnić, Tomislav Kesić, Božidar Rak i Lovre Lucić. Boje šibenskog kluba branili su i Josip Laća i Danijel Peršić, ali su imali tri neuspješna dizanja.

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.