DAME NASTUPAJU: Sve spremno za prvi ženski malonogometni turnir u Raslini

Dva nas dana dijele od početka prvog ženskog malonogometnog turnira u Raslini. U organizaciji ekipe iz Društva sportske rekreacije Raslina, krivaca za održavanje tamošnjeg poznatog plivačkog maratona, od ponedjeljka će na igralištu u pitoresknom mjestašcu na Prukljanskom jezeru dame pokazati svoje malonogometno umijeće, na turniru koji bi trebao postati tradicionalan.

Kako nas je izvijestio Marko Lokas, inicijator turnira, do sada se prijavilo sedam ekipa, što je zavidna brojka s obzirom da je riječ o ženskom balunu i da se radi o premijernom izdanju natjecanja. Najviše ekipe očekivano je iz Rasline, dvije su iz Mirlović Zagore, odnosno iz tamošnjeg ženskog malonogometnog prvoligaša, a jedna ekipa dolazi iz Bilica.

– Prijave traju do nedjelje do 20 sati pa se nadamo da će se prijavati još koja ekipa (informacije na facebook stranici DRS Raslina, odnosno MNK Raslina). Inače, igra se u sistemu principu 3+1, 2 puta 15 minuta, svaka ekipa može imati maksimalno šest igračica,  a kotizacija iznosi 200 kuna po ekipi. Osigurali smo i nagrade za one najbolje, pa će prvoplasirana ekipa osim pobjedničkog pehara dobiti i večeru u pizzeriji Maslina, plus prigodni poklon, a drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipa pripast će pehari i prigodni pokloni – kazao nam je Marko Lokas.

raslina zenske nogometasice

Podsjetimo, ideja o organizaciji ženskog malonogometnog turnira rodila se kada je u svibnju u Raslini održan humanitarnom turniru za Marinu Živković, a u sklopu kojeg je odigrana i utakmica ženskih ekipa, koja je privukla veliku pozornost.

(foto: facebook)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.