Đani Varljen iz AKK Šibenik slavio na super autoslalomu u Skradinu, Rogozničani drugi u poretku klubova

U Skradinu je u nedjelju ponovno bilo glasno. Na stazi na kojoj se inače održava poznata brdska automobilistička utrka ovog puta održan je super autoslalom, ali je organizator isti, AK Mihovil. Na startu se od 81 prijavljenog vozača pojavilo njih 72,  koji su se natjecali za Prvenstvo regije Jug, Otvoreno prvenstvo AK Mihovila i Fićo kup.

Najbrži u generalnom poretku bio je, očekivano, Đani Varljen iz AKK Šibenik, koji je slavio ispred Natanaela Petrova iz RTZ Zadar i Josipa Todorovića iz AKK Rogoznica. U Otvorenom prvenstvu AK Mihovilaprvo mjesto osvojio je Denis Nišević iz Zagreba, Luka Smojver s Raba bio je drugi dok je treće mjesto zauzeo Nihad Seferagić iz Cazina. U atraktivnom Fićo kupu slavio je, pak, Neno Gržani ispred Aljoše Kinkele i Ariela Petrova.

akk rogoznica

Dodajmo kako su osim spomenutog Josipa Todorovića (osim treće mjesto generalno bio je i drugi u klasi 6) i ostali vozači AKK Rogoznica ostvarili dobre rezultate. Pa je tako Filip Škugor bio prvi u klasi 7, Ivan Špika treći u klasi 4, Darko Jelača drugi u klasi 3, Stipe Todorović peti u klasi 6, a Ante Gracin deveti u klasi 4. U poretku klubova AKK Rogoznica zauzeo je drugo mjesto.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.