Dario Šarić pred ispunjenjem NBA sna, ostaje mu onaj o igranju u narančastom dresu

Dario Šarić ovih je dana s reprezentacijom u Torinu, u kojem lovi vizu za Olimpijske igre u Riju. Šibenčaninu je velika želja zaigrati na najvećoj svjetskoj smotri, baš kao i igranje u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi. Od ostvarenje ove potonje dijeli ga nekoliko mjeseci. Naime, njegov odlazak u NBA praktički je gotova stvar, čeka se samo završetak turnira u Torinu pa da Šibenčanin stavi potpis na ugovor s Philadelphijom Sixersima, koji ga nestrpljivo iščekuju.

dario saric philadelphia 2

Nakon toga Dariju će ostati tek jedna neostvarena košarkaška želja, ona o igranju u klubu s Baldekina. Evo što nam je Dario  o tome kazao prije dvije godine, u intervjuu za Šibenski portal.

gkk cibona saric junakovic

– Nikad nisam odigrao niti jednu seniorsku utakmicu u narančastom dresu. Na žalost, takve su bile okolnosti. Ali, to je bio i ostao moj klub, moj grad… Ono što mi je velika želja jest da jednog dana zaigram u NBA ligi. To i da barem jednu seniorsku sezonu odigram u narančastom dresu. Vjerujem kako će mi se oba ta sna ostvariti – kazao nam je tada Dario.

Možemo mu samo poželjeti da dosanja i taj san. Naravno, i onaj olimpijski.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.