Dok su njegovi suigrači iz U21 reprezentacije trenirali na Šubićevcu, Kovačić u Beogradu slušao cajke!?

Dolazak hrvatske U21 nogometne reprezentacije u Šibenik, gdje će u srijedu (17 sati) odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv San Marina, izazvalo je veliko zanimanje među ljubiteljima ‘najvažnije sporedne stvari na svijetu’. Vidjelo se to i u ponedjeljak navečer na otvorenom treningu ‘Mladih Vatrenih’ na Šubićevcu koji su došli pogledati brojni Šibenčani, prije svega oni najmlađi, a koji su tu priliku iskoristili i za fotografiranje s mladim zvijezdama, te skupljanjem autograma. Iako su se mnogi od njih nadali ‘selfiju’ i potpisu Matea Kovačića, koji se također nalazi na popisu za utakmice sa San Marinom i Španjolskom, ostali su kratkih rukava. Naime, mladi veznjak dobio je nekoliko dana slobodnog, pa će se izborniku Nenadu Gračanu na raspolaganje staviti 12. studenog.

A prema pisanju srpskog Kurira, mlada zvijezda Real Madrida se, dok su njegovi suigrači trenirali na Šubićevcu, zabavljala u Beogradu uz cajke, a društvo mu je navodno pravio još jedan ‘Vatreni’, Ivan Perišić. Prema pisanju spomenutog portala, hrvatski dvojac se u kafani ‘Stara pesma’ uz narodnjake zabavljao do ranih jutarnjih sati, uz naglasak kako su uglavnom ispijali sokove.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.