Domagoj Vrkić potpisao za Zadar, ali će igrati za Šibenik kao posuđeni igrač

Natezanje Šibenika i Zadra oko mladog reprezentativca Domagoja Vrkića završena je na pomalo neočekivan način. Naime, iz narančastog tabora danas je stigla obavijest kako je 18-godišnji krilni igrač licenciran za njihov klub, te u skladu s tim ima pravo nastupa za Šarinovu momčad u subotnjoj utakmici protiv Kaštela. Međutim, ima jedna ‘caka’. Vrkić je, naime, potpisao za Zadar, te je odmah poslan na posudbu u Šibenik do kraja sezone. Drugačije očito nije išlo, pa je pronađeno ovo solomonsko rješenje.

Podsjećamo, Vrkić i njegovi roditelji inzistrirali su na njegovom prelasku na Baldekin, ali ispriječio se HKS koji je presudio kako je Vrkić Zadrov igrač, a Zadrani su se nakon toga zainatili i nikako nisu htjeli pustiti mladog igrača. Osim uz određenu odštetu.

Bilo kako bilo, dobra je stvar što će Vrkić napokon zaigrati, 204 centimetara visok igrač sigurno će dobro doći Jeronimu Šarinu, koji je s njim još malo dobio na širini. Pa makar i  na jednu sezonu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.