Dragan Zorica, zapovjednik Interventne policije Šibenik, dobitnik nagrade za doprinos u razvoju karate sporta u Hrvatskoj

Veliko sportsko priznanje dobio je Dragan Zorica, jedan od trenera u Karate klubu Osvit 1971. Naime, Hrvatski karate savez svake godine upriličuje svečanost dodjela nagrada pojedincima koji su zaslužni za razvoj karatea u Hrvatskoj, a ove godine tu je prestižnu nagradu dobio upravo on. Dragan Zorica karateom se počeo baviti sredinom 80-tih godina prošlog stoljeća i, kao što smo kazali, kao trener i dalje je aktivan u tom sportu, prenoseći svoje veliko znanje i iskustvo na mlade naraštaje. Početkom domovinskog rata aktivno sudjeluje u obrani domovine te postaje instruktor borilačkih vještina u Specijalnoj policiji, a trenutno je zapovjednik Interventne policije u Šibeniku.

kk osvit

Zorica je Nagradu za nesebičan doprinos i zasluge za razvoj hrvatskog karate sporta primio iz ruku legende svjetskog karatea Vjekoslava Šafranića te predsjednika Hrvatskog karate saveza Stjepana Čelana. Podsjetimo, ovu je nagradu je 2015. godine dobio je još jedan član Karate kluba Osvit 1971, Ante Tanfara, bivši reprezentativac u karateu i trener mnogih sportašica i sportaša.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.