Draženov rođendan obilježit će se šetnjom od spomen sobe, preko spomenika i dvorane do njegovog trga

Šibenik i sav košarkaški svijet sutra će se još jednom prisjetiti Dražena Petrovića. Čarobnjak s Baldekina sutra bi, naime, napunio 51. godinu. Tim povodom, u organizaciji Županijskog košarkaškog saveza, u Šibeniku će se održati šetnja od Draženove spomen sobe u Preradovićevoj ulici, preko spomenika i sportske dvorane na Baldekinu, a sve će završiti na nedavno obnovljenom Trgu Dražena Petrovića.

– Htjeli smo na malo drugačiji način odati počast našem malom, bez nekih govorancija. U šetnji bi trebali sudjelovati predstavnici svih klubova u županiji, djeca iz Škole košarke Dražen Petrović i, naravno, svi ljudi koje je Dražen ‘očarao’  – kazala nam je Linda Antić Borak, tajnica Županijskog košarkaškog saveza.

Za sve one koji se žele pridružiti ovom događaju i na taj način odati počast košarkaškom velikanu, kažimo kako šetnja počinje u 10.30 sati ispred Draženove spomen sobe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.